Kategori: båt

september 17, 2016

Drömsk lördag

Det märks att sommaren är över. Jag försöker dock att göra det längsta av sommaren och i dag tog jag med min kajak och paddla en riktigt lång tur. Varje gång jag paddlar förbi Hammarö så slås jag över hur gärna jag vill bo just där. För er som inte vet vart Hammrö ligger så more »

Read More

april 20, 2016

Vår underbara jord!

Seriöst, hur mäktig är inte denna film? Tänk vad som finns där nere under ytan. Valar är så majestätiska. Precis så här ska det vara, att de är fria. Fast jag skulle bli ganska rädd ska jag erkänna om jag såg en valfena så nära mig när jag är ute och paddlar. Valar är ju more »

Read More

mars 30, 2016

Gäddfiske är så skoj!

En dag kvar av mars och sedan kommer den riktiga vårmånaden, april! Okej, mars är också vår men i april så brukar jag kunna sjösätta kanoten om vädret varit bra. Hur som helst så fick jag prova på gäddfiske under påsken. Oj vad det var roligt. Jag blev helt frälst och gäddfiske är absolut något more »

Read More

november 23, 2015

Extreme kyaking

Så himla häftigt! Spana in denna film och låt er inspireras. Det krävs verkligen styrka, mod och kontroll för att klara detta.

Read More

oktober 10, 2015

Vågar du?

Hjälp, det här skulle jag aldrig våga. Att ge mig ut för ett 57 meter högt vattenfall med min kajak. Fast jag behöver inte skämmas för det. Det är nämligen världsrekordet. Det sattes 2009 av Tyler Bradt. Fast helt smärtfritt var det inte. Han vrickade nämligen foten.

Read More

augusti 24, 2015

Himmel eller helvete?

Fick se den här bilden fast vet inte om jag ska skratta eller gråta? Underbart att se så många kanotmänniskor. Ibland känner jag mig ensam i min sport bland alla fotbollsspelare. Det negativa med bilden är att det ser smått hysteriskt ut. Det jag tycker om med att paddla kanot är att lugnet. Bilden är more »

Read More

juli 21, 2014

Mysiga kvällar och ljuva sommardagar

Morsning! Hoppas att ni har det bra och njuter utav sommaren. Jag har det toppen så här långt. Jag jobbar såklart men har ändå hunnit fått en ordentlig bränna. Har även haft massor av tid för vänner och att hitta på roliga saker. Det jag nästan gillar mest med sommaren är alla mysiga kvällar. På more »

Read More

juli 17, 2014

Fin minnesfilm

Ni måste titta på denna film. Det är en minnesfilm över en livvakt som nyligen misste sitt liv. Ben Carlson dog medan han räddade en man från drunkning i Karlifornien. Tycker att det är riktigt märktigt att se alla surfare och paddlare sluta samman. Livräddare är en stor del av strandkulturen i USA. Även i more »

Read More

juni 27, 2014

Äntligen helg

Jag hoppas att det blir bättre väder imorgon än vad det varit de senaste dagarna. Jag har längtat så efter helgen så att jag ska kunna ta en långtur med kanoten. Det är livsfarligt att vara på vattnet då det åskar eftersom vattnet bli strömförande. Dessutom så blir jag högsta punkten så blixten söker sig more »

Read More

juni 15, 2014

Kanotbränna

Vilken fantastisk start det har varit på sommaren. Jag tänker på vädret. Jag har varit ute och paddlat nästan varje kväll. Så himla smidigt att ha en egen dragkrok. Har jag tid över så är det bara att spänna för släpet då lusten kommer smygande att ta en tur med kanoten. Just nu på säsongen more »

Read More