april 16, 2017

Bra med lastgaller

Jag måste verkligen köpa ny bilinredning till min bil. Jag höll på att halshugga min kompis som satt i baksätet när jag tvärbromsade och packningen från bagaget for fram i baksätet. Halshugga var överdrift men hon fick en kasse med mat i huvudet. Som tur var det mest bara snacks inför påskhelgen så det var en lätt påse. De tunga sakerna var som tur var nederst. Fast ibland hamnar även tunga saker högre upp. Som då man kommer på att man måste handla i sista minuten. Är bilen redan packad så ställer åtminstone inte jag mig och packar om på parkeringen utan jag lägger påsen ovan på allt annat. Pappa har tjatat om att jag behöver ett lastgaller men ärligt talat så har jag avstått för att jag tycker att de är ganska fula och förstör bilens utseende. Fast dumt av mig att tänka så då det faktiskt räddar liv. Så nu sitter jag ock beställer hem ett lastgaller på nätet och inser att det finns även mindre modeller. Dumt att det ska behöva hända olyckor innan man får sig en funderare.
lastgaller

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *