juni 21, 2016

En man som heter Ove

Nu har jag också sett filmen ”En man som heter Ove”. Jag har läst boken innan och boken är tusen gånger bättre än filmen.

När jag läste boken både skrattade jag och grät om vart annat. Det gjorde jag inte när jag såg filmen. Sedan tyckte jag även att de utelämnade väldigt mycket från boken. Jag tycker särskilt att jag saknade relationen med ”den där bögpersonen”.

Filmen var bra, men jag tror att den är betydligt bättre om du inte läst boken. Det är verkligen suveräna skådespelare som deltar. Det finns många fantastiska scener och vem kan låta bli att inte tycka om Ove?

Jag inser att jag behöver en person som Ove. En händigt karl som kan allt om Saab bildelar och hur man slänger ihop en platsbyggd bokhylla. Framför allt de två sakerna. Min gamla Saab hostar typ när jag kör den. Det skulle vara otroligt mycket billigare att ha en Saabexpert hemma så jag slapp be verstaden fixa den. Dessutom så utökas min boksamling kontinuerligt. Fram för fler män som heter Ove :)

Filmen får betyg 3,5 av fem :)
jjjd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *