maj 26, 2016

En spegel på väggen

Det inte ofta jag får chansen att skriva ett blogginlägg om speglar. Fast denna helg har handlat om speglar för min del. I fredags i fyllan och villan så råkade jag riva ner min hallspegel när jag kom hem från krogen. Ett tips, även om vissa drinkar smakar saft så blir du onykter av dem!
I lördags i min bakisångest så var jag på jakt efter en spegel på nätet och hittade en ny på ILVA. Det blev denna romantiska spegel;
huhusss
Jag hade ändå behövt köpa en ny spegel men jag är lite skrockfull. Kommer jag att få sju års olycka nu? Tur att det inte vara förra fredagen det hände. Då var det fredagen den trettonde!
Fick hem min nya spegel idag och den är så jäkla snygg. Har dock inte hunnit satt upp den ännu. Pappa ska komma i morgon med en betongborr. Jag har inte några sådana verktyg hemma. En sko fungerar lika bra som en hammare om ni frågar mig 😉

Den andra spegeln jag tänkte blogga om är spegel, spegel på väggen där. Jag har sett ”The Huntsman” i helgen. Den andra filmen om och denna var bättre än första tycker jag.

Tycker att den påminner väldigt mycket om Disneys Frost istället för sagan om Snövit. Fast se den, den är klart sevärd. Och självklart så får vi höra ”Spegel, Spegel, på väggen där” :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *