Kategori: Filosofi

juli 23, 2017

På besök i Torslanda

Varje gång jag åker ner mot Torslanda blir jag mer och mer sugen på att faktiskt stanna. Friluftslivet är stort, vilket för mig är väldigt viktigt och det finns gott om olika aktiviteter, nöjen och sevärdheter för att slippa tråkiga dagar. Trots att jag är en person som inte gillar förändring allt för mycket, så more »

Read More

april 20, 2017

Vissa dagar är Karlstad för litet

Jag älskar Karlstad så missförstå mig inte men vissa dagar känner jag att det är alldeles för litet. Alla vet typ allt om alla. Det bästa med Karlstad är Vänern, ingen tvekan om den saken. Fast ibland kan jag tycka att det är lite klent med det kulturella. Jag blir så sugen att flytta till more »

Read More

april 16, 2017

Bra med lastgaller

Jag måste verkligen köpa ny bilinredning till min bil. Jag höll på att halshugga min kompis som satt i baksätet när jag tvärbromsade och packningen från bagaget for fram i baksätet. Halshugga var överdrift men hon fick en kasse med mat i huvudet. Som tur var det mest bara snacks inför påskhelgen så det var more »

Read More

mars 30, 2017

Rätt hjälp vid sjukdom

Det är nog ingen som missat alla skriverier om de utförsäkrade i Sverige. Folk som är sjuka får inte den hjälpen de behöver och missar den ekonomiska ersättningen de har rätt till. De som blir sjukskrivna i Sverige ska inte hamna på gatan för att inte lönen kommer, men på senare år har försäkringskassan blivit more »

Read More

september 17, 2016

Drömsk lördag

Det märks att sommaren är över. Jag försöker dock att göra det längsta av sommaren och i dag tog jag med min kajak och paddla en riktigt lång tur. Varje gång jag paddlar förbi Hammarö så slås jag över hur gärna jag vill bo just där. För er som inte vet vart Hammrö ligger så more »

Read More

juli 19, 2016

Bara för att

Visst blir man glad av att se denna bild. En liten ödla som sover gott inne i en ros. Måste vara en av de sötaste bilderna på nätet.

Read More

maj 14, 2016

Smygislamiseringen av Europa

London har fått sin första borgmästare som är muslim. Detta innebär så klart att rasisterna har fått skrämselhicka. Skämten på nätet är helt underbara. Älskar särskilt detta skämt om att den engelska drottningen har börjat att bära huvudscarf.

Read More

april 24, 2016

Mellan två jobb

Denna vecka har jag semester. Jag befinner mig bokstavligt talat mellan två stycken jobb. Ska bli spännande att få börja med något nytt. Jag kommer såklart fortfarande att vara kvar i ekonomibranschen och göra ungefär samma sak som innan. Bara på ett nytt och större kontor. I fredag var det avtackning på mitt gamla jobb more »

Read More

augusti 18, 2015

Att pudra på sin image

Vad sjuk vår tillvaro är egentligen. Alla vill pudra på sin fasad för att verka bättre. Läste en artikel som handlade om Donald Trump. Han har sagt att hans farfar utvandrade från Sverige. Det här stämmer inte utan han var från Tyskland. Att Trump ändrade sin historia beror såklart på nazityskland. De som lever i more »

Read More

juli 19, 2015

Min filosofi!

Read More