juli 5, 2016

I Stockholm utan pengar!

Tack för det Swedbank!!!!! Jag befinner mig i Stockholm efter att ha sett världens bästa Rihanna i går. Så jäkla bra kväll jag hade. Denna dag har däremot inte börjat så bra. Var på drottninggatan och skulle shoppa och när jag stod i kassan på Åhlens så godkänns inte mitt köp. Har för lite pengar på kontot! Det visar sig att Swedbank har dragit dubbelt på alla mina utgifter i går. Som tur är så kände de i kassan till det hela så jag kunde lägga undan mina grejer.

Fast seriöst hur dåligt är det inte. Läser i tidningen att pengarna ska komma tillbaka under natten. Typiskt att det händer då det är semester och jag är bortrest. Precis den dagen så man använder massor av pengar. Nu sitter jag på hotellet och väntar på att få in pengar på kontot. Jag vände mig till Frogtail Sverige för de sätter in pengar samma dag. Så att jag åtminstone kan njuta av min semester. Typiskt att det skulle hända just i dag men så skönt att det går att ta snabba lån. Just i dag räddar de mig verkligen. Jag var så nära till gråt. Jag reser sällan till Stockholm och hade sett fram emot att shoppa. Finns ju typ tusen gånger större utbud här än hemma i Karlstad. Fast skönt att det löste sig ändå.
tyty

2 thoughts on “I Stockholm utan pengar!

  1. Jag

   Ja gud så less jag var. Såg ju sen att det var ett riktigt stort problem som det stod om i alla tidningar. Tur att det löste sig åtminstone :)

    
   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *