april 24, 2016

Mellan två jobb

dddde
Denna vecka har jag semester. Jag befinner mig bokstavligt talat mellan två stycken jobb. Ska bli spännande att få börja med något nytt. Jag kommer såklart fortfarande att vara kvar i ekonomibranschen och göra ungefär samma sak som innan. Bara på ett nytt och större kontor.

I fredag var det avtackning på mitt gamla jobb och jag kommer att sakna mina kollegor så himla mycket. Men jag får förhoppningsvis nya som är lika trevliga.

Jag har varit på mitt nya kontor. En gång på anställningsintervju och en gång var jag upp och sa hej. Ja inte enbart för att säga hej, utan jag kollade även in mina arbetsuppgifter och vart jag ska sitta. Jag kommer att dela kontorsrum med tre stycken andra. Skönt att det är litet men ändå inte helt själv. Det är lättare att lära känna folk till en början när gruppen är lagot stor.

En spännande sak som blir ny är fakturahandeln. Det hade jag inte på mitt förra arbete. Nästan som aktiehandel skulle jag tro. Eller inte riktigt men när du ska sälja fakturor så köper ett bolag upp den. Detta är en stor fördel för mindre företag som får in likviden direkt och på så sätt får ett bättre ”flow” i finanserna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *