augusti 2, 2017

Mitt favoritredskap i köket

Som de flesta av er kanske redan vet så älskar jag att stå i köket. Jag vet egentligen inte varför men jag finner det av någon anledning väldigt avkopplande. Jag älskar att göra tårtor och baka bullar och liksom se dem ta form under mina händer. Kanske är jag något kreativt lagd, jag vet inte. I alla fall, det redskap jag älskar absolut mest i mitt kök är min köksmaskin. Det är en Kitchenaid Artisan och jag köpte den hos www.kitchentime.se. Den är, utan tvekan, det bästa köp jag någonsin har gjort. Plötsligt har det blivit så mycket lättare att baka bullar och jag kan njuta av det mycket oftare än innan. Eftersom bakningen inte längre tar lika lång tid har jag också börjat experimentera en del och bakar nu en hel del glutenfritt. Tack vare min favoritmaskin lär jag mig alltså något nytt varje dag!

Olika sorters bröd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *