juli 21, 2014

Mysiga kvällar och ljuva sommardagar

Morsning!

Hoppas att ni har det bra och njuter utav sommaren. Jag har det toppen så här långt. Jag jobbar såklart men har ändå hunnit fått en ordentlig bränna. Har även haft massor av tid för vänner och att hitta på roliga saker. Det jag nästan gillar mest med sommaren är alla mysiga kvällar. På vintern sitter alla hemma och ruggar men på sommaren passar alla på att vara ute. I helgen var vi ett gäng som bodde i en kompis stuga vid vid vänern och vi hade det helt underbart. Jag hade med mig kanoten så jag kunde paddla på nya vatten. Det är alltid roligt att se lite nya omgivningar. Så bra att jag köpte dragkroken så att jag inte behöver anpassa mig efter mamma och pappa. De är på husvagnssemester nu och jag hade inte kunnat ta med mig kanoten om jag inte hade en egen.

Jag paddlade såklart inte hela tiden utan umgick mest med mina vänner. Vi grillade, badade och hade tävlingar. Det märks redan att det börjar att bli mörkare på kvällarna än vad det var för bara en vecka sedan. Tråkigt, jag vill att det ska vara sommar jämt!
bhgj

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *