juli 23, 2017

På besök i Torslanda

Varje gång jag åker ner mot Torslanda blir jag mer och mer sugen på att faktiskt stanna. Friluftslivet är stort, vilket för mig är väldigt viktigt och det finns gott om olika aktiviteter, nöjen och sevärdheter för att slippa tråkiga dagar. Trots att jag är en person som inte gillar förändring allt för mycket, så skulle jag inte ha något emot att flytta hit, även om det var för en liten stund. Jag har kikat på alternativa sommarstugor, men för tillfället räcker inte ekonomin till för att köpa ett nytt hus eller renovera ett gammalt. Så fort jag får vardagsekonomin att gå ihop kommer jag att kontakta en fastighetsmäklare i Torslanda. Att åka och titta på hus och veta mer om området är bara bra och ger mig mer kunskap inför en eventuell flytt. Dessutom är det riktigt roligt att kika på hus, oavsett om man ska köpa eller inte.

Drömmen om en flytt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *