oktober 6, 2017

Problem med axeln

Jag har berättat innan att jag verkligen älskar att paddla kanot. I slutet av augusti var jag med på ett kanotläger som var helt underbart. När jag kom hem därifrån bestämde jag mig för att börja paddla ännu mer än jag brukar eftersom jag vill bli ännu starkare i överkroppen. Det visade sig att det är inte supersmart att öka på träningsdosen allt för snabbt. Det tog inte mer än två veckor innan jag fick superont i axeln. Som tur är har jag en kompis som jobbar som bemanningssjuksköterska och hon kunde snabbt konstatera att jag hade skadat en muskel eller ett ledband. Hon rekommenderade mig att besöka en fysioterapeut och gärna också en massör. Jag löd hennes råd och nu har jag fått en hög rehabövningar att göra. Axeln kommer nog inte bli ok innan det blir för kallt så jag får sikta in mig på vårpaddlingen istället.

Kanotist som paddlar på en sjö

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *