september 8, 2017

Skulle kunna tänka mig att arbeta som socionom

Under ett tag nu så har jag funderat på att börja plugga. Visst gillar jag mitt jobb i klädbutik men jag känner att jag vill göra något mer, det utmanar mig inte längre. Eftersom jag gillar att hjälpa människor så tror jag att jag skulle passa att arbeta som socionom. Vad tror ni? Det är ett omväxlande jobb och jag antar att den ena dagen inte är den andra lik. Jag har hört att man även kan tjäna väldigt bra om man arbetar som socionomkonsult, det skulle jag faktiskt inte ha något emot. Till hösten kommer jag i alla fall att söka in på socionomutbildningen så får jag se om jag kommer in! På vissa orter är det lägre antagningspoäng, så jag kanske får flytta. Är det någon av er som pluggat till socionom som har några tankar att dela med sig av?

Plugga till socionom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *