Kategori: Träning

mars 30, 2017

Rätt hjälp vid sjukdom

Det är nog ingen som missat alla skriverier om de utförsäkrade i Sverige. Folk som är sjuka får inte den hjälpen de behöver och missar den ekonomiska ersättningen de har rätt till. De som blir sjukskrivna i Sverige ska inte hamna på gatan för att inte lönen kommer, men på senare år har försäkringskassan blivit more »

Read More

mars 30, 2016

Gäddfiske är så skoj!

En dag kvar av mars och sedan kommer den riktiga vårmånaden, april! Okej, mars är också vår men i april så brukar jag kunna sjösätta kanoten om vädret varit bra. Hur som helst så fick jag prova på gäddfiske under påsken. Oj vad det var roligt. Jag blev helt frälst och gäddfiske är absolut något more »

Read More

juni 15, 2015

En superintressant artikel

Oj vilken intressant artikel jag snubblade över av en slump idag. Som idrottare så tränar jag inte bara upp min kropp fysiskt utan även psykiskt. Det är nämligen psyket som skiljer eliten från de övriga. Vilken sport det än gäller är det mentala en oerhört viktig del. Det mentala går att träna upp. Exempelvis mindfulness more »

Read More

april 17, 2015

Goda smoothies

Nu ska det blir goda smoothies gjorda hemma hos mig. Jag har nämligen beställt hem en stavmixer från kitchentime.se. Jag älskar smoothies och dessutom är det ju verkligen nyttigt också. Perfekt att äta för mig som tränar. Det går ju så fort att göra om man har den rätta utrustningen hemma. Jag har länge tänkt more »

Read More

januari 23, 2015

Nya snygga underkläder

Några av de mest klassiska underkläderna som finns är väl de från Calvin Klein? Jag älskar dessa godbitar. Jag är inte så mycket för spets utan vill gärna att det ska vara bekväma underkläder. Tror det är för att jag sportar så mycket och är van att ha mjuka kläder som inte skaver. Calvin Klein more »

Read More

december 30, 2014

Gott nytt år!

Imorgon är det nyårsafton. Det här året har verkligen gått snabbt. Jag brukar försöka att inte ge några löften men i år ska jag göra ett undantag. Jag ska verkligen bli bättre på vinterträning 2015. När Fryken är frysen då svullar jag till så lätt. Det är lika bra att skriva nyårlöftet på bloggen för more »

Read More

augusti 28, 2014

Inte bara paddling

Även om det har blivit extremt mycket paddling i år eftersom det varit en fin sommar har jag även haft chansen att prova på en ny sport. Golf! Riktigt roligt måste jag säga att det är. Så roligt att jag tog beslutet att shoppa golfprylar för att kunna spela oftare. De första gångerna fick jag more »

Read More

juni 15, 2014

Kanotbränna

Vilken fantastisk start det har varit på sommaren. Jag tänker på vädret. Jag har varit ute och paddlat nästan varje kväll. Så himla smidigt att ha en egen dragkrok. Har jag tid över så är det bara att spänna för släpet då lusten kommer smygande att ta en tur med kanoten. Just nu på säsongen more »

Read More

december 17, 2013

Abstinensbesvär

Jag har en seg vinterförkylning och ligger i soffan och zappar mellan de olika kanalerna. Inte direkt något sevärt alls idag. Det värsta som finns är då jag är mittemellan frisk och sjuk. Då får jag verkligen abstinens efter att träna. Dessutom är det fortfarande länge kvar innan jag kan ta fram kanoten igen.

Read More

oktober 19, 2013

Detta skulla jag aldrig våga

Ikväll är det utgång med några kompisar men jag har några timmar att fördriva så jag spenderar dem framför datorn. Jag kollade just på denna film. Jag älskar mountainbike men detta skulle jag aldrig våga. Jag känner hur adrenalinet pumpar bara jag kollar på filmen.

Read More