Kategori: vänner

april 16, 2017

Bra med lastgaller

Jag måste verkligen köpa ny bilinredning till min bil. Jag höll på att halshugga min kompis som satt i baksätet när jag tvärbromsade och packningen från bagaget for fram i baksätet. Halshugga var överdrift men hon fick en kasse med mat i huvudet. Som tur var det mest bara snacks inför påskhelgen så det var more »

Read More

juli 5, 2016

I Stockholm utan pengar!

Tack för det Swedbank!!!!! Jag befinner mig i Stockholm efter att ha sett världens bästa Rihanna i går. Så jäkla bra kväll jag hade. Denna dag har däremot inte börjat så bra. Var på drottninggatan och skulle shoppa och när jag stod i kassan på Åhlens så godkänns inte mitt köp. Har för lite pengar more »

Read More

juni 21, 2016

En man som heter Ove

Nu har jag också sett filmen ”En man som heter Ove”. Jag har läst boken innan och boken är tusen gånger bättre än filmen. När jag läste boken både skrattade jag och grät om vart annat. Det gjorde jag inte när jag såg filmen. Sedan tyckte jag även att de utelämnade väldigt mycket från boken. more »

Read More

mars 30, 2016

Gäddfiske är så skoj!

En dag kvar av mars och sedan kommer den riktiga vårmånaden, april! Okej, mars är också vår men i april så brukar jag kunna sjösätta kanoten om vädret varit bra. Hur som helst så fick jag prova på gäddfiske under påsken. Oj vad det var roligt. Jag blev helt frälst och gäddfiske är absolut något more »

Read More

februari 13, 2015

Årets klipp 2015

Det är bara februari ännu men frågan är om vi inte sett årets klipp redan? Kim Kardashian har låtit sitt långa hår falla och satsat på den populära boben. En kort page som i stort sett alla i Hollywood nu bär. Fördelen med en bob är att de är relativt lätta att styla. Trenden är more »

Read More

januari 19, 2015

What if…..

Är en film, en romantisk komedi. Vi var ett gäng tjejer som såg den igår. Vi hade en riktigt tjejkväll men pizza, vin och film. Skönt att göra något på söndagskvällar också som i vanliga fall annars bara är en lång transportsträcka inför vardagen. Fast en sak som var lite konstig. Jag såg hela filmen more »

Read More

juli 21, 2014

Mysiga kvällar och ljuva sommardagar

Morsning! Hoppas att ni har det bra och njuter utav sommaren. Jag har det toppen så här långt. Jag jobbar såklart men har ändå hunnit fått en ordentlig bränna. Har även haft massor av tid för vänner och att hitta på roliga saker. Det jag nästan gillar mest med sommaren är alla mysiga kvällar. På more »

Read More

februari 13, 2014

Tråkiga killar

Nu är rallyt över för denna gång. Vi hade superroligt varje kväll. Jag träffade världens sötaste kille från Mora på fredagen som jag sedan hängde med hela helgen. Eller jag tyckte att han var världens sötaste för killar är så sjukt skumma. Nu tycker jag bara att han är knäpp. Han svarar inte på mina more »

Read More

december 26, 2013

Promenad med Linnea

Vad dåligt att cafeét var stängt idag. De vill väl också vara lediga i mellandagarna men nu är det massor av folk hemma. Vi hade tänkt gått på promenad och sedan fika. Nu blev det bara en promenad. Vi hade verkligen superskoj igår. Kvällen gick alldeles för fort. Vi dansade och rockade loss på dansgolvet, more »

Read More

december 25, 2013

Partyyyyyyy!!!!!!

Tjohoooo ikväll är det den roligaste kvällen i Karlstad på hela året. Alla som flyttat från staden är hemma för att fira jul och det är så roligt att träffa alla. Jag ska till Linnea på förfest och har på mig en klänning som jag fick av syrran i julklapp. Jag har ingen bild på more »

Read More