april 20, 2017

Vissa dagar är Karlstad för litet

Jag älskar Karlstad så missförstå mig inte men vissa dagar känner jag att det är alldeles för litet. Alla vet typ allt om alla. Det bästa med Karlstad är Vänern, ingen tvekan om den saken. Fast ibland kan jag tycka att det är lite klent med det kulturella. Jag blir så sugen att flytta till Stockholm då och då. Inte för att jag kommer att lämna mitt älskade Karlstad men det skulle iofs vara roligt att bo i huvudstaden några år. De flesta från Karlstad flyttar till Göteborg eller Stockholm under en period. Sedan när de skaffar familj återvänder de hit. Problemet med storstäderna är ju bostadsbristen. Många köper hyreskontrakt svart och sedan hoppas man på ombildning från hyresrätt till bostadsrätt. De bästa ombildningarna tjänar folk miljoner på. Skulle jag bo i en storstad skulle jag nog aldrig ha tråkigt eftersom utbudet är så stort. Jag är exempelvis väldigt sugen att resa upp till Stockholm för att få uppleva Stockholms kulturnatt. De hade ett väligt roligt tema på Kungliga Bilblioteket. De visar film med gamla populära barnprogram bland annat.
bumbibjörnarna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *